24. helmikuuta 2014

Instagramista iltaa!


Terkkuja st. Antonista! Päivä on ollut upean aurinkoinen ja rinteet hyvässä kunnossa. Postaan reissukuvia Instagramiin, joten nähdään siellä! Klik, klik Instan puolelle tuolta sivupalkista!

Greeting from st. Anton am Arlberg, Austria! The day has been sunny and the slopes were in a good condition. I have been posting photos from our trip to Instagram, so see you all there!

Iloista viikkoa sinne koti-Suomeen!
Riikka

22. helmikuuta 2014

St. Anton - here we come!



Source 



Me ollaan lähdössä talvilomareissuun. Nyt kun ollaan kärsitty kuukausitolkulla tästä loskasta ja sateesta, matka Alpeille tuntuu taivaalliselta! Päästäksemme ensi viikon lumitunnelmiin olemme katselleet youtubesta videoita matkakohteestamme. Laskettelun makuun pääset tästä videosta. Ja alppikylän esittelyvideon näet saksaksi ältä.

Mutta ennenkuin matkaan päästään pitää pestä pyykkiä ja miettiä mitä pakataan mukaan. Apua, mä olen niiiin huono pakkaamaan kevyesti! Mutta mua motivoi suuresti ajatus kaiken sen pakatun tavaran ja painavien laskettelukamojen raahaamisesta Zürichin rautatieasemalla, joten paljoa ei mukaan oteta!

Ehkä saan laitettua matkakuvia Instagramiin, toivottavasti onnistun siinä, koska mulla ei ole vielä  juurikaan instakokemusta. Mutta klikkaa sinne seurailemaan, enköhän mä jotain kuvia sinne saa! Oletko sä Instagramin ystävä?

Ja varkaille tiedoksi: EI - meillä ei ole talo tyhjänä asukkaista, turha toivo, sorry :)


We are off to St. Anton next week! Hurrah, finally some snow! Click to see a skiing video and a video about St. Anton. But first, help me, I don´t know how to pack light!

I hope to be able to post photos to Instagram during our trip, so see you all there!


Lomatunnelmissa,
Riikka

Soft pastel colours
















Herkkää ja kaunista. 

Kynttilät mieheltä Ikean tuliaisina, 
hunajakennokoristeet Säteestä ja 
alpakkatarjotin tukholmalaiselta kirpparilta.


Soft and beautiful.


Iloista viikonloppua!
Have a great weekend!
Riikka 


21. helmikuuta 2014

Keväisiä vaatteita





Keväisiä sävyjä vaatevalikoimaani Gina Tricot ´sta.
Näkyykö kevään kaipuu jo sun vaatetuksessa?


Some Spring colours to my wardrobe from Gina Tricot.
It´s Friday baby!!


Se olis taas perjantai pupuset!
Ja kohta alkaa Suomi-Ruotsi lätkämatsi,
jännittää jo valmiiksi!
Riikka



Onnea Madeleine ja Chris!

















Madeleine ja Chris ovat saaneet tyttären! Onneksi olkoon!


Muistat varmaan, miltä tuntui tuoda vauva kotiin ensikertaa synnytyslaitokselta? Sitä iloa ja jännitystä! Niitä yhteisen elämän alkumetrejä! 

Minä muistan hyvin sen äitienpäivän vuonna 2009, kun pääsimme pienen poikamme kanssa kotimatkalle. Sitä päivää oli odotettu, sitä päivää en olisi uskonut koskaan kokevani. Se päivä oli todella tärkeä. Ja muistan mitä pikkuisella oli päällään. Ne vaatteet ovat myös ikuistettu perhealbumiin kymmeniksi kuviksi ihmeellisestä päivästä, jolloin meidän kotona oli yksi pieni ihminen lisää. Kotikin tuntui jotenkin uudelta ja ihmeelliseltä. Kotonamme asui ja tuhisi nyt meidän vauva, hän täytti neliöt pelkällä olemassaolollaan.


Meidän pienokaiselle muodostuivat tärkeiksi harsot eli unirätit, joita meilläpäin kutsutaan nimellä "traasa" tai "trasu". Hänellä oli sellainen aina mukanaan, mieluiten monta kerrallaan. Niitä piti laittaa yksitellen aina vaivihkaa pesuun ja ottaa pesty sitten takaisin jo käytettyjen joukkoon, että tuoksu pysyi mahdollisimman tuttuna. Yritin etsiä ja ostaa sellaisia harsoja, jotka näyttivät kivoilta ja persoonallisilta, jotta ne erottuisivat toisten lasten harsoista (muutenkin kuin tuoksusta...).

Ihastuin heti ensisilmäyksellä aden + anais -tuotteisiin ja isoihin harsomaisiin peittoihin, jotka ovat nyt tulleet myyntiin Suomessakin. Nehän ovat maailmalla jo melkoinen hitti, varsinkin kun Catherinen ja Williamin nähtiin poistuvan synnytyssairaalasta pikkuprinssi George käärittynä aden + anaisin harsopeittoon (lue Iltalehden juttu täältä). Isot harsopeitot on monikäyttöisiä ja kauniita.


Have you seen these aden + anais swaddling blankets before..?




Nämä ihastuttavat tuotteet ovat myös varmasti toivottuja lahjoja vastasyntyneelle, vink vink!

Mitähän Madeleine ja Chris valitsevat omalle pienokaiselleen?
Onneksi olkoon heille vielä tyttären johdosta!
Riikka



/ Yhteistyössä - Blog cooperation: Säde /


by Nadja Wedin

















Onko ruotsalaisen kuvittajan ja taiteilijan Nadja Wedinin työt sinulle jo tuttuja? Hän luo upeita satumaisia kuvia, joiden värit, sekä eläin- ja kasviaiheiden runsaus hivelevät silmiä. Hän on suunnitellut mm. tarjottimia ja koristetyynyjä. Ne ovat sisustuksessa todellisia katseenvangitsijoita ja keskustelunherättäjiä. 


These beautiful cushion covers and trays by a Swedish illustrator Nadja Wedin are truly eye catchers and conversation pieces! 

Riikka


/ Yhteistyössä - Blog cooperation: Säde /



20. helmikuuta 2014

Kaikkea ihanaa!






Linum 












Miljögården





Watt&veke


TineK






Iris hantverk



Gant / Lexington








Linum





Kaikkea ihanaa taas Säteessä!

I can warmly recommend to visit the home decor shop Säde (Vaasa, Finland).


Riikka



/ Yhteistyössä - Blog cooperation /


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...