17. elokuuta 2014

Huvilan terassilla




Lomailu loppui ja arki alkoi meidän perheessä viime viikolla, kun työt, koulu ja päivähoito alkoivat. Minäkin palasin vuoden opintovapaalta virkatöihini ammattiopiston laaja-alaiseksi erityisopettajaksi. Kuten jo viime postauksessa kirjoittelin, eivät sisustusartesaaniopintoni ole vielä ihan valmiit, mutta enköhän saa ne tässä syksyn aikana loppuun. 

Kulunut viikko oli niin työn ja arkeen totuttelun täyteinen, ettei blogi päivittynyt eikä Instagramiinkaan ehtinyt juuri kuvia laittaa :) Joko teillä on jo arkeen totuttu?






Tämän ensimmäisen arkiviikon jälkeen viikonloppukin tuntui taas oikealta viikonlopulta. Me juhlimme perjantaina faffan syntymäpäiviä ja eilen olimme kummitytön 6v-synttäreillä, joten iloista seuraa ja ihania herkkuja on ollut yllin kyllin tarjolla tänä viikonloppuna!





Nyt kun ilmat ovat viilenneet, on huvilan terassilla pitänyt jo välillä kääriytyä torkkupeittoon. Puuvillaiset peitot ovat edelleen mun suosikkeja, sillä ne kestävät hyvin käyttöä ja pesua. Löysin tuon Instassa jo aiemmin näkyneen liukuvärjätyn ohuen torkkupeiton Hemtexin alesta.Vasta syksyn kylmetessä otan villahuovat esille. 




Kuvien isot lyhdyt olen aikoinaan ostanut Säteestä ja pöydän tuikkukipot ovat Blossomista. Pöydän koristeena on männynoksia ja kuivunut harmaantunut oksankarahka. Maljakkoon keräsin kauniita kaisloja satamasta, jossa veneemme on myrskytuulia suojassa.





Tänään on ihanan aurinkoinen päivä, joten istun tässä terassilla kirjoittelemassa ja kuuntelen merilintujen etäistä ääntä ja pienten laineiden loisketta. Täällä luonnon keskellä aivot lepää!


I'm enjoying the sunny afternoon at the terrace of our summerhouse. Have a great Sunday folks!


Rentoa sunnuntaita!
Riikka


9 kommenttia:

  1. Mukavaa sunnuntaita teillekin! Ihania kuvia! Meillä arki on vasta alkamassa, itse olen ollut viikon töissä, mies on lomalla vielä viikon, nuorimman pojan koulu alkoi keskiviikkona, ja isoveljen koulu alkaa huomenna... eli vähitellen totumme uuteen alkuun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Yvonne! Pikkuhiljaa sitä tottuu näihin aamuheräämisiin. Hyvä että miehesi pystyi pitämään lomaan vielä viimeviikon, se varmastikin hieman helpotti arkirumbaa. Iloista uutta viikkoa teille :)

      Poista
  2. Viikko on mennyt arjessa täälläkin päässä ja hieman tiukkaa on tehnyt, mutta äkkiä tähän taas tottuu. Ihanat miljööt teillä.... Sitä tilaa ja ILMAA kaipaa taas Suomesta melkein eniten, avaruutta ympärille. Ai miten niin loman jälkeinen blues vaivaa? ;-)) Ihan pikkuisen vaan. Mutta oikein hyvää alkavaa viikkoa! Totutellaan tähän arkeen :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katja! Löysin sut Instastakin, kiva :) Mukavaa arkeen totuttelua sinne teillekin ja toivottavasti se "blues" menee pian ohi ;) Iloa alkavaan viikkoon!

      Poista
  3. Ihan mahtavan ihania kuvia :) Kyllähän se arki meilläkin jo alkoi mutta rehellisyyden nimissä kyllä siihen kovasti on totuttelemista! Jospa tuleva viikko jo tuntuisi vähemmän tuskaiselta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Johanna!! Toivotaan joo todellakin meidän kaikkien arkeen totuttelevien puolesta, että tämä uusi viikko olisi jo helpompi :) Mukavaa viikkoa sinne!

      Poista
  4. Syksyiset kuvasi tekevät syksyn odottelun lempeämmäksi mitä se on mielessäni ollut. Uudet ajatukset ja tuunaukset mielessä kohti pimeneviä iltoja. Kiitos.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla, Riitta, että kuvista oli apua syksyn odottelussa! Uudet tuunaukset kuulostavat mielenkiintoisilta, intoa niiden tekemiseen sinulle! Iloa viikkoosi!

      Poista
  5. Anonyymi8/9/14

    WOW just what I was searching for. Came here by searching for best carpet cleaner reviews Victoria

    my blog - the best carpet cleaner Victoria

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...